• Rise

  Rise: Innovative Starters

  De shortlist van 2016 is bekend !

  De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen van het jaar in de kijker. Ontdek wie de preselecties heeft doorstaan en zijn strategisch plan mag voorstellen aan een panel van experten! 

  Meer weten?

   

 • jaarverslag 2015

  Activiteitenverslag 2015

  Wil je meer weten over Innoviris? Lees ons nieuw activiteitenverslag!

  In het jaarverslag van 2015 lees je alles wat Innoviris in 2015 heeft gerealiseerd. Na ons tienjarig bestaan en het symbolisch jaar 2014, vol reflectie en analyse, volgde een jaar waarin de transformatie van Innoviris naar een toegankelijke, moderne en proactieve organisatie zich heeft voortgezet.  

  Meer weten?

   

 • Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Projectoproep Living Labs Brussels Retrofit

Ben je een ondernemer, onderzoeker, architect, ingenieur, arbeider of ben je gewoonweg geïnteresseerd in ecobouw? Wil je werken in een multidisciplinair consortium en samen technologische of organisatorische innovaties ontwikkelen, testen en uitvoeren om een antwoord te bieden op de uitdagingen van de energetische renovatie van Brusselse woningen? Doe dan mee aan de projectoproep Living Labs Brussels Retrofit!

Heb je een KMO? Ga op zoek naar internationale partnerships!

Werk je samen met een buitenlandse onderneming? Doe dan mee aan de nieuwe Eurostars oproep. Innoviris heeft nog voldoende budget beschikbaar dus waag vóór 15 september je kans en krijg financiële steun voor je gemeenschappelijke O&O-projecten!

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand september 2016 Volgende maand

september
ZoMaDiWoDoVrZa
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930