News

News

 • Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2019

  Werk je in een onderzoeksinstelling en wil je de onderzoeksresultaten van je wetenschappelijk onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien een financieringsaanvraag in bij Innoviris tijdens de projectoproep van Launch 2019.

 • Hélie Moreau wint prijs voor beste scriptie in circulaire economie

  Hélie Moreau heeft tijdens de jaarlijkse Be Circular meeting op 24 oktober in Tour & Taxis de prijs voor beste scriptie in circulaire economie ontvangen. De 26-jarige Moreau heeft een Master in milieubeheer -en wetenschappen aan de ULB en schreef in zijn laatste jaar een scriptie over het collectief verbruik van zonne-energie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

 • Start - een nieuw financieringsinstrument voor business development!

  Innoviris opent haar portefeuille van steunmaatregelen voor bedrijven nu ook voor de business strategie van je bedrijf! Het nieuwe programma Start is gericht op de technische (proof of concept) en businessvalidatie (proof of business) van je toekomstige projecten en diensten. Start biedt je ook de kans om je werkhypothesen voor te leggen aan vakexperten en gevestigde CEO's.

 • ERA-MIN 2 projectoproep - Ruwe materialen voor duurzame ontwikkeling en circulaire economie

  Ben je actief in de grondstoffensector en wil je samenwerken met buitenlandse bedrijven, onderzoeksinstellingen of non-profit organisaties om onderzoek te doen naar de levenscyclus van niet-energetische en niet-agrarische grondstoffen? Dien dan voor 31 januari 2019 een voorstel in voor de ERA-MIN 2 projectoproep.

 • Links