Wordt jouw bedrijf de jonge innovatieve Brusselse onderneming van 2018?

Home / Inhoud homepage / News / Wordt jouw bedrijf de jonge innovatieve Brusselse onderneming van 2018?
Home / Inhoud homepage / News / Wordt jouw bedrijf de jonge innovatieve Brusselse onderneming van 2018?

Wordt jouw bedrijf de jonge innovatieve Brusselse onderneming van 2018?

Innoviris lanceert de achtste editie van "Rise - innovative starters". Deze formule heeft als doel de ontwikkeling van een strategisch innovatieplan (SIP) te financieren, voor een maximum bedrag van €500.000, via een programma met een maximum periode van 3 jaar.

Wordt jouw bedrijf de jonge innovatieve Brusselse onderneming van 2018 ?

Via een subsidie van maximum 500.000 voor de uitvoering van een strategisch innovatieplan, zet de projectoproep Rise de meest innovatieve jonge Brusselse onderneming van het jaar in de kijker.

Een strategische innovatieplan (SIP) is een programma met een algemeen karakter waarin in detail (voor een periode van max. 3 jaar) de visie van een bedrijf over OOI en innovatieve projecten op (middel)lange termijn wordt uiteengezet. Een strategisch innovatieplan geeft je de mogelijkheid de business-strategie (O&O, Innovatie, Financiering, Business Development, etc.) van je bedrijf ten volle te ontwikkelen.

Wil je deelnemen aan de Rise -projectoproep?

Ga de uitdaging aan en wie weet wordt jouw bedrijf de jonge innovatieve onderneming van 2017! 

Wat moet je doen? Dien je aanvraag in tot 13/07/2018 om 14u via een formulier dat beschikbaar is op onze algemene Rise" pagina. 

Op deze pagina vind je alle nuttige informatie, zoals de deelnamecriteria en de evaluatieprocedure van de actie. Gebruik de documenten in de Rise-toolbox om bepaalde essentiële onderdelen (businessplan, samenstelling van het project) van je aanvraag op te stellen.

Heb je nog vragen? 

Neem contact op met:

** IMAGE DESCRIPTION **

Damien Littré

Scientific Advisor

Industrial Research and Innovation Team

Tel. +32 2 600 50 71
dlittre@innoviris.brussels