I Love Science Festival

Home / Inhoud homepage / Projectoproepen / I Love Science Festival
Home / Inhoud homepage / Projectoproepen / I Love Science Festival

I Love Science Festival

Wanneer 11-07-2017 12:00 tot
29-09-2017 12:00

Projectoproep I Love Science Festival

In het Gewestelijk Innovatieplan (GIP 2016-2020) wil de Regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een antwoord bieden op de toenemende vraag naar gekwalificeerd personeel in de OOI-sector (onderzoek, ontwikkeling en innovatie). De strategie van het GIP voorziet acties en mechanismen ter promotie van wetenschappelijke en technologische carrières.

Het Gewest wil niet alleen een aantal tools ontwikkelen voor de promotie van wetenschap en technologie bij jongeren zodat ze interesse krijgen in onderzoek, ontwikkeling en innovatie, maar eveneens de interesse van het ruime publiek in dit domein onderhouden.

Daarom organiseren Innoviris en Visit Brussels de eerste editie van het I love Science Festival, een driedaags wetenschapsfestival dat een draaischijf moet vormen van allerlei initiatieven die bestaan omtrent wetenschapssensibilisering.

Waarom hebben we jouw hulp nodig? 

Om dit project te kunnen waarmaken, zijn we op zoek naar ondernemingen, non-profit organisaties en onderzoekinstellingen die wetenschap, techniek en innovatie in de schijnwerpers willen brengen tijdens een festival in Brussel.

Wat moet je doen? 

Neem een kijkje op onze I Love Science pagina en dien je aanvraag in voor 29 september 2017.

Vragen? 

** IMAGE DESCRIPTION **

Sebastien Rush

Tel. +32 2 600 50 11
srush@innoviris.brussels