• Rise shortlist 2018

  Rise  - Innovative Starters

  De shortlist is bekend!

  Met een subsidie van maximum €500.000 voor de uitvoering van een Strategisch Innovatieplan zet Rise – Innovative Starters elk jaar de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen in de kijker. 5 kandidaten schopten het tot de volgende ronde. Wie zijn ze en wat doen ze?

  Ontdek de Rise shortlist

   

 • Rise shortlist 2018

  Co-create - Urban Resilience

  De opkomst van duurzame voeding in Brussel

  Wat beweegt er in Brussel op vlak van duurzame voeding? Ontdek het via de resultaten en aanbevelingen van 6 participatieve actieonderzoeksprojecten die we de afgelopen 3 jaar hebben gefinancierd

  Lees meer

   

 • Team Up 2018

  Bruseed

  finance.brussels en Innoviris slaan de handen in elkaar! 

  Het doel? Brusselse kmo’s ondersteunen zodat ze makkelijker en sneller innovatieprojecten kunnen uitvoeren en op de markt kunnen brengen. Om het gebrek aan financiering bij de aanvang van een ondernemingsproject te compenseren ontwikkelden de twee overheidsinstanties samen deze nieuwe financieringstool in seed capital.

  Lees meer

   

 • Team Up 2018 slider

  Discover Innoviris

  Wil je meer weten over Innoviris?

  Ontdek nu de verhalen van onze begunstigden en de getuigenissen van onze werknemers!

  Lees meer

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Infosessie 31/01 Active and Assisted Living: Sustainable Smart Solutions for Ageing Well

Ben je een KMO in de IT-sector of gezondheidszorg of ben je lid van een vereniging die werkt met oudere personen? Ga op zoek naar internationale partners dankzij het Active and Assisted Living (AAL) programma. De projectoproep van 2019 wordt in februari voorgesteld en heeft als thema 'Sustainable Smart Solutions for Ageing Well'. Geïnteresseerd? Schrijf je in voor de infosessie op 31 januari.

Anticipate 2019: zin om het Brussel van de toekomst vorm te geven?

Ben je een onderzoeker in exacte of humane wetenschappen? Heb je vernieuwende ideeën voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Neem dan deel aan de projectoproep van Anticipate - Prospective Research 2019. De thema's van de huidige projectoproep zijn 'Toerisme en leefbaarheid in de stad' en 'Governance of the Future'.

Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2019

Werk je in een onderzoeksinstelling en wil je de onderzoeksresultaten van je wetenschappelijk onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien een financieringsaanvraag in bij Innoviris tijdens de projectoproep van Launch 2019.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand juni 2018 Volgende maand

juni
ZoMaDiWoDoVrZa
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930